Nieuws

Open dag: bekijk de Plettenburg warmtewisselaar bij de familie Martens

In verband met de bouw van 2 nieuwe vleeskuikenstallen organiseren we samen met de familie Martens uit Nieuwediep een Open Dag. De stallen zijn voorzien van een Plettenburg warmtewisselaar inclusief stoffilter.

 

Naast elke stal is een Plettenburg container wisselaar gemonteerd met fijnstoffilters. Om een optimale verdeling van de opgewarmde buitenlucht via de wisselaar te verkrijgen hangen 2 oplierbare PVC buizen in de stal. Tijdens de gehele ronde is het dan mogelijk opgewarmde buitenlucht gelijkmatig van voor tot achter in de stal te verdelen.

 

Martens nieuwediep 2

 

Bezoek de open dag

Benieuwd naar onze warmtewisselaar in de praktijk en ervaringen van Martens? Kom naar de open dag aanstaande vrijdag 17 november van 13.00 tot 18.00 uur.

 

Locatie:
Pluimveebedrijf Martens Nieuwediep 28
9512 SH NIEUWEDIEP

 

Open dag van familie De Jong, Opende

Afgelopen vrijdag hadden we al een geslaagde open dag bij de familie De Jong in Opende. Er was veel aanloop om de nieuwe vleeskuikenstallen te bezoeken. De Jong koos in zijn nieuwe stallen voor een Plettenburg warmtewisselaar met stoffilter. De jonge pluimveehouder bouwde in het Groningse Opende twee nieuwe stallen voor ieder 35.500 langzamer groeiende kuikens.

 

Open dag 2017-11-10

 

Volg ons op Facebook

Volg onze Facebookpagina om altijd op de hoogte te blijven van het laatste nieuws.