Nieuws

Nieuws

Hieronder treft u enkele nieuwsfeiten aan. Door op de link aan de linkerzijde te klikken kunt u meer informatie lezen over het betreffende onderwerp.

 

Nieuw Fijnstof Filtersysteem

voor reductie van 99% fijnstof, 39% geur en 99% endotoxines.

Ideaal voor pluimveehouders waarvoor stof het onderwerp van reductie is. Pluimveehouders voldoen zonder moeite aan de gestelde emissie-eisen terwijl ze hetzelfde aantal kippen behouden of een uitbreiding realiseren.

 

Wisselaar op de RAV lijst met emissiefactor 21 gr.

De emissiefactor van de Plettenburg warmtewisselaar is met zowel het verdeelsysteem met PVC-buizen als de jet inblaas met steunventilatoren naar 21 gram gebracht. Het Plettenburg systeem staat op de RAV-lijst onder nummer BWL 2010.13 V2 (dit formulier kunt u downloaden onder de tab Downloads).

Bij Plettenburg heeft u de keuze uit meerdere luchtverdeelsystemen. Met jet inblaas en steunventilatoren of oplierbare PVC-buizen waarbij verse opgewarmde buitenlucht direct op dierniveau wordt gebracht. Bovendien zijn wij in staat één wisselaar aan te sluiten op twee stallen.

 

Fijnstofreductie verminderd tot 31%.

Aan de Plettenburg wisselaar zijn officiele metingen verricht naar de reductie van fijnstof. Deze metingen hebben een reductie van fijnstof tot 31% aangetoond. Daarmee is onze wisselaar ook in de RAV lijst opgenomen onder E7.6 / BWL 2011.02

 

Fiscale voordelen op de producten van Plettenburg.